Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
LINO s. r. o

Ochrana osobných údajov

Informácie pre dotknuté osoby o spracúvaní osobných údajov podľa nariadenia EÚ č. 2016/679

(ďalej len „GDPR“), čl. 13 a ďalších.

Informačný systém osobných údajov Informačný systém Cestovnej kancelárie. Prevádzkovateľ: LINO s. r. o., Kuzmányho 243/12, Turčianske Teplice 039 01, IČO: 52163164. Spoločný prevádzkovateľ: Nie je.Zástupca prevádzkovateľa: Nie je vymenovaný. (Povinnosť, keď prevádzkovateľ nie je usadený v EÚ.).Kontaktné údaje zodpovednej osoby: Nie je poverená. Dotknutá osoba môže vo veci ochrany osobných údajov kontaktovať lino@lino.sk. Účely spracúvania: Spracovanie osobných údajov v systéme Cestovnej kancelárie Právny základ spracúvania:Zmluva.To znamená, že získavanie osobných údajov jezmluvnou požiadavkou, ako aj požiadavkou na uzatvorenie zmluvy. Dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje.Následkom neposkytnutia osobných údajov by bolo nesplnenie účelu spracúvania. Oprávnené záujmy prevádzkovateľa (ak sa sprac. os. údajov zakladá na GDPR čl. 6 ods. 1 písm. f): Spracúvanie osobných údajov sa nezakladá na GDPR čl. 6 ods. 1 písm. f.. Z akého zdroja sú získavané osobné údaje: Priamo od dotknutej osoby alebood jej zákonného zástupcu. Pozn.: Prevádzkovateľ získava osobné údaje okrem iného aj kopírovaním, skenovaním alebo iným zaznamenávaním úradných dokladov na nosič informácií.Kategórie osobných údajov: Meno, priezvisko, adresa, tel. číslo, e-mailová adresa, dátum narodenia, príp. ďalšie údaje vyžadované pre účely CK. Súbor spracovateľských operácií s osobnými údajmi(platí zaškrtnuté): [x] získavanie, [x] zaznamenávanie, [x] usporadúvanie, [x] štruktúrovanie, [x] uchovávanie, [x] prepracúvanie alebo zmena, [x] vyhľadávanie, [x] prehliadanie, [x] využívanie, [x] poskytovanie (iba v zmysle znmluvy, a to dopravcovi a cieľovej destinácii), [x] preskupovanie alebo kombinovanie, [x] obmedzenie, [x] vymazanie, [x] likvidácia.Pozn.:1. Bez ohľadu na to, či sa vykonávajú automatizovanými alebo neautomatizovanými prostriedkami.2. Zoznam spracovateľských operácií, ktoré podliehajú posúdeniu vplyvov (DPIA) zverejní (na Slovensku) Úrad na ochranu osobných údajov. Príjemcovia alebo kategórie príjemcov: Príjemcovia alebo kategórie príjemcov: Nie sú.Sprostredkovateľ: Osobné údaje nie sú poskytované sprostredkovateľom.Ďalší príjemcovia (kt. osobné údaje ďalej nespracúvajú): správa IT.Pozn.: V zmysle GDPR sa orgán verejnej správy, v prípade ak sú mu osobné údaje poskytnuté, za príjemcu nepovažuje. Prenos osobných údajov do tretej krajiny: Neuskutočňuje sa. Doba uchovávania osobných údajov: 10 rokov po ukončení spracúvania ak to nestanovuje registratúrny poriadok prevádzkovateľa. Právny nárok dotknutej osoby: Dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k jej osobným údajom, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať voči spracúvaniu, ako aj právo na presnosť osobných údajov.Dotknutá osoba má právo namietať prípadné automatizované individuálne rozhodovanie ako aj profilovanie.Dotknutá osoba má právo podať sťažnosť dozornému orgánu, a to predovšetkým v členskom štáte svojho pobytu. Na Slovensku je to Úrad na ochranu osobných údajov.V prípadoch uvedených v GDPR čl. 17 má dotknutá osoba má právo na vymazanie (právo na „zabudnutie“).Automatizované rozhodovanie, teda vopred stanovený postup, ktorý je následne vykonávaný automatizovane. Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov nevyužíva automatizované rozhodovanie. Profilovanie, teda sledovanie resp. predvídanie správania: Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov nevyužíva profilovanie.

V Turčianskych Tepliciach,
1. feb. 2019


 


Russkij jazyk

893628

Úvodná stránka